ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

 OLTREMARE … IMAGINATION

…το πέρασμα από τη φαντασία στη δημιουργία μοναδικών κοσμημάτων από ασήμι, ημιπολύτιμες πέτρες και χρυσό.

Το 1980 ήταν μόνο η αρχή για τον ιδρυτή κύριο Σίμο Κουτσολιούτσο της εταιρίας Simos word jewellery, ο οποίος μεταφέρει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του από την Ιταλία στην Ελλάδα και ασχολείται με την εισαγωγή ασημένιων κοσμημάτων και διακοσμητικών αντικειμένων για την ελληνική αγορά.

Το 1992 η εταιρία ιδρύει τα 2 πρώτα καταστήματα λιανικής με την ονομασία OLTRE MARE, ενώ η πορεία της εταιρίας κρίνεται επιτυχής έχοντας πια περάσει στον αποκλειστικό σχεδιασμό μοντέρνων και διαχρονικών κοσμημάτων.

Το αποτέλεσμα της απήχησης του καταναλωτικού κοινού οδήγησε στην δημιουργία μέχρι σήμερα 11 καταστημάτων OLTRE MARE.

Η πολυετής εμπειρία της OLTRE MARE αποδεικνύεται στην κάθε νέα της συλλογή με απώτερο σκοπό το κάθε κόσμημα να ταυτίζεται με την προσωπικότητα της σημερινής γυναίκας. Η φιλοσοφία της εταιρίας OLTRE MARE δεν βασίζεται μόνο στην διαφορετική πρόταση στον σχεδιασμό των κοσμημάτων ανάλογα με τις διεθνείς τάσεις, αλλά και στη συνεχή αναζήτηση των ιδεών που γίνινται κόσμημα.

Η εξειδικευμένη ομάδα της OLTRE MARE, ταξιδεύει διαρκώς, ερευνά, οραματίζεται, εμπνέεται και δημιουργεί 2 συλλογές κάθε χρόνο για εσάς.

Μοναδικά κοσμήματα που ξυπνούν την φαντασία και σας προκαλούν να τα αποκτήσετε.

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ OLTRE MARE ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ 2014

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ OLTRE MARE 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΓΣ 2015